Oude nieuwsberichten

Vrijwilligerswerk

Om onze activiteiten te kunnen organiseren kan Caleidoz niet zonder vrijwilligers. Vindt u het leuk om met andere mensen iets te organiseren of om iets voor andere mensen te betekenen? Word vrijwilliger bij Caleidoz!

We bieden veel verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, een interessante werkplek, veel zelfstandigheid en natuurlijk waar nodig begeleiding. We zijn niet alleen op zoek naar vrijwilligers voor bestaande activiteiten, maar staan ook open voor nieuwe ideeën.

Of het nu gaat om de dagbesteding, inloop Beumerskamp, computerinloop, ouderenadvies, de hulpdienst vervoer of de maaltijdvoorziening, dit alles doen wij in samenwerking met vele vrijwilligers.

Heeft u of heb je interesse? Maak dan een afspraak en neem contact op met de receptie van De Linie 4, telefoonnummer (0313) – 820 030.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vrijwillige ouderadviseurs (VOA), die informatie aan senioren of mantelzorgers geven over allerlei voorzieningen. Of over wetten en regels op het gebied van welzijn, wonen, zorg, financiën en vervoer. Lees meer over deze vacature VOA

Hulpdienst vervoer, voor het vervoer van ouderen uit Doesburg naar medische afspraken in de omgeving. Lees meer over deze vacature bij de hulpdienst vervoer.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij andere organisaties in Doesburg: Buurtacademie Doesburg

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.