Oude nieuwsberichten

Voorlichtingsbijeenkomst gezonde voeding

Dinsdag 29 november organiseert Caleidoz Welzijn een voorlichtingsbijeenkomst over gezonde voeding. Eten, hoe kan het gezond-en-lekkergezond, gemakkelijk, gezellig en voordelig?

Gezond eten, er wordt veel over gezegd en geschreven. Wat houdt dat, anno 2016, nou eigenlijk in? Hoe ziet de ‘nieuwe’ schijf van vijf er uit en hoe kun je een gezonde maaltijd op tafel zetten als koken lastiger wordt? Sfeer en gezelligheid aan tafel zijn belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend.

Susanne Boks, van diëtistenpraktijk Voeding en Zo, neemt ons mee in de wereld van gezond eten. Verder is er informatie te krijgen over verschillende aanbieders van kant-en-klaar maaltijden en mogelijkheden in Doesburg om samen met anderen te eten.

De voorlichtingsbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 29 november van 14.00 uur tot 16.00 uur op de 1e verdieping van de Linie 4 in Doesburg. Toegang is gratis. Heeft u vervoersproblemen, dan kunt u de Plusbus inschakelen tel. 06-41917757

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Voorlichting van Caleidoz Welzijn, in samenwerking met VIT Mantelzorgondersteuning en de trajectbegeleiders dementie.

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.