Oude nieuwsberichten

Repair Café by Light

Repair Café Doesburg breidt uit, vanaf 6 oktober kunt ook op dinsdagavond terecht om uw kapotte spulletjes te repareren en deskundig advies te krijgen. Tot op heden was het Repair Café op de 1e dinsdag van de maand enkel ’s middags geopend.

Wat doe je met een cd-speler die niet open wil, een broodrooster of bladblazer die het niet meer doet, een computer die u niet meer aan de praat krijgt? Kom dan naar het Repair Café Doesburg om samen met vrijwilligers je spullen te repareren en om deskundig advies te krijgen en inspiratie op te doen.

Er zijn naaimachines aanwezig, de naaivrijwilligers kunnen u helpen bij kleine kledingreparaties en verstelwerk. U kunt bij ons ook terecht voor fietsreparaties.

Wie niets heeft om te repareren, is ook van harte welkom om te komen helpen of een praatje te maken. Bel voor meer informatie met Helene den Breeker 0313-820 030 of mail naar h.denbreeker@caleidoz.nl of bel met Gertie Jordens 0313-820035.

Kom naar het Repair Café Doesburg om uw licht op te steken! Repair Café Doesburg is een initiatief van Caleidoz Welzijn en Buurtacademie Doesburg.

Repair Café Doesburg, elke 1e dinsdag van de maand van  14.00 – 16.00 uur en 18.30 – 20.30 uur. In het gebouwtje bij speeltuin Kindervreugd, Marijkelaan 1, 6981 GD Doesburg.

repair cafe

 

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.