Oude nieuwsberichten

Brochures

De volgende folders kunt u downloaden (pdf)

Ontmoeting in woord en beeld
Samen (verder) werken aan ontmoetingsmogelijkheden. Caleidoz werkt samen met inwoners in de gemeenten Zevenaar en Doesburg aan allerlei passende vormen van ontmoeting. Vaak is Caleidoz ‘mogelijk maker’, waarbij het initiatief vanuit mensen zelf komt, soms initiëren we een activiteit zelf, omdat we een gedeelde behoefte zien. In het kwartaalblad van september 2016 leest u ontmoetingsactiviteiten als startmotor voor een rijker leven. U kunt het Caleidoz magazine ontmoeting (pdf) downloaden en het filmpje over de kracht van ontmoeting bekijken.

Informele zorg in woord en beeld
We willen het thema ‘informele zorg’ niet alleen op de agenda zetten, maar ook een gezicht geven. Of eigenlijk: drie gezichten. Kijk maar eens naar wat Sandra en Theo en Thea voor anderen, de samenleving en eigenlijk ook zichzelf betekenen. U kunt het filmpje bekijken. U kunt het Caleidoz magazine Informele Zorg (pdf) downloaden. 

Zelfstandig wonen in woord en beeld
Caleidoz werkt samen met inwoners in de gemeenten Zevenaar en Doesburg aan allerlei diensten en activiteiten om mensen in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het gaat om gezamenlijke activiteiten, activiteiten bij mensen thuis, zogenaamde ‘gemaksdiensten’, voorlichting, dagbesteding en specifieke ontmoetingsactiviteiten. Hiernaast presenteren we diensten en activiteiten die we in Doesburg en Zevenaar momenteel samen met vrijwilligers en inwoners vormgeven.
U kunt het Caleidoz magazine Zelfstandig wonen (pdf) downloaden.

 

 

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.