Oude nieuwsberichten

Proeverij maaltijden voor service aan huis

Eén van de diensboerenkoolten van Caleidoz is maaltijdvoorziening. Maar wat wordt daar nu mee bedoeld? En wanneer zet je de stap om gebruik te maken van maaltijdvoorziening?

Maaltijdvoorziening is bedoeld voor mensen met een lichamelijk of geestelijk verminderde conditie. Een ieder die tot deze doelgroep behoort kan wekelijks een keuze maken uit een catalogus met een ruim assortiment vriesvers maaltijden. Deze maaltijden zijn door de verse ingrediënten, de bereiding en behandeling bij leverancier Apetito, van uitstekende kwaliteit. Caleidoz verplicht u niet wekelijks een bestelling te plaatsen. Wij handelen puur in het belang van de klant zodat deze zich, ondanks een beperking, zelf kan redden. De maaltijden worden door vrijwilligers aan huis bezorgd wat betekent dat hier achteraf geen extra kosten voor worden berekend.

Maar hoe zien de maaltijden eruit, en smaken ze lekker? Om deze vragen te beantwoorden is er op woensdag 20 november om 12.00 uur een proeverij op De Linie 4 in Doesburg. Na een korte uitleg door een medewerker van Apetito worden er allerlei vriesvers maaltijden, zoals in de catalogus vermeld, warm geserveerd en mag u hiervan  proeven. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen of een informatiepakket mee te nemen.

Wanneer u tot de bovengenoemde doelgroep behoort, bent u van harte welkom om aan de proeverij deel te nemen. Als u afhankelijk bent van vervoer mag uw begeleider ook mee proeven. Wel is het belangrijk dat u zich vóór vrijdag 15 november, alleen of met begeleider, aanmeld bij Caleidoz tel. 0316-526994. Wij houden dan op 20 november rekening met uw komst!

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.