Oude nieuwsberichten

Proeverij maaltijden op Beumerskamp

Om de zelfredzaamheid van mgehaktbal met spinazieensen met een conditionele beperking te ondersteunen, levert welzijnsorganisatie Caleidoz vriesvers maaltijden. Uit een catalogus met een ruim assortiment is het mogelijk een keuze te bestellen. Dit hoeft niet perse wekelijks maar kan naar behoefte. De maaltijden zijn na tien minuten in de magnetron klaar voor consumptie. De bestelling wordt door vaste vrijwilligers aan huis bezorgd.

Op woensdag  28 januari organiseert Caleidoz i.s.m. Apetito een gratis Proeverij. Na een korte uitleg door een medewerker van Apetito worden er diverse maaltijden geserveerd. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en een informatiepakket mee te nemen.

Wanneer u tot de bovengenoemde doelgroep behoort en woont in Doesburg, Angerlo, Giesbeek of Lathum, bent u van harte welkom om aan de Proeverij deel te nemen. Indien u afhankelijk bent van vervoer mag uw begeleider ook mee proeven. Meldt u zich vóór vrijdag 23 januari aan bij Caleidoz tel. 0316-526994. Wij houden dan op 28 januari rekening met uw komst. Aanvang Proeverij 12.00 uur. Locatie Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg.

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.