Oude nieuwsberichten

Dagbesteding

Voor wie?
De dagbesteding  is er voor zelfstandig wonende ouderen in Doesburg, Angerlo, Giesbeek en Lathum. U brengt samen de dag door, doet samen activiteiten en heeft contact met anderen. Daardoor krijgt uw leefpatroon meer structuur. Door uit te gaan van wat u nog zelf kunt, bent u in staat zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Het is fijn voor uw eventuele partner of mantelzorger om te weten dat u een zinvolle dagbesteding heeft.

Gezellig dagprogramma
Er wordt samen koffie gedronken en tussen de middag gezamenlijk warm gegeten. Het onderlinge contact speelt hierbij een belangrijke rol.
Bij de activiteiten kunt u uw vaardigheden vergroten of nieuwe mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding onderzoeken. Samen met anderen kunt u deelnemen aan spelactiviteiten en geheugentraining. Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) is een belangrijk onderdeel. Bewegen is leuk en gezond!  In overleg met u bekijken we welke activiteiten het beste bij u passen.
Na de lunch is er gelegenheid om te gaan rusten in een aparte ruimte.

Waar en Wanneer?
Locatie Beumerskamp, Breedestraat 39, 6983 AC in Doesburg.
maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Vervoer
De bezoekers van de dagbesteding kunnen met de PlusBus gehaald en thuisgebracht worden .

Kosten en aanmelding
Voor de dagbesteding heeft u een indicatie nodig van de WMO. U betaalt afhankelijk van het inkomen een eigen bijdrage. De WMO is bereikbaar van maandag t/m donderdag 9:00-10:00 via 0313-481385. Inloopspreekuur op de Linie 4 maandag t/m donderdag van 10:00-12:00 uur.

Kennismaken
Wilt u eens  komen kijken of de dagbesteding iets voor u is dan bent u van harte welkom!
U kunt hiervoor een afspraak maken via 0313-820035 of dagbesteding@caleidoz.nl.

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.