Oude nieuwsberichten

ouderen

Herfstbingo in Doesburg

HerfstOp vrijdag 29 september organiseert Caleidoz weer een spannende bingo met superleuke prijzen. Het spektakel gebeurt bij de Inloop op Beumerskamp. Neem, voor nog meer gezelligheid, ook wat kennissen, familie of buren mee. Er is koffie/thee met wat lekkers erbij. Win je geen prijs dan heb je in ieder geval een fijne middag gehad. De bingo begint om 13.30 uur. Bingokaarten à €1,00

Goede doelen markt

goede doelen markt

 

 

CALEIDOZ

                     DOET

                           OOK

                                           MEE!!!

 

Repair Café Doesburg verhuist!

repairs

Op woensdag 2 augustus start Caleidoz met het Repair Café Doesburg op een nieuwe locatie. De service blijft wel hetzelfde. Er is een vakkundig team vrijwilligers aanwezig met ervaring op allerlei gebied. Wordt uw strijkijzer niet meer warm, is de rits van de broek stuk, uw band lek, het koffiezetapparaat kapot of noem het maar op…….. In het vervolg kunt u elke eerste woensdag van de maand met al uw kapotte spullen terecht op Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg. Het Repair Café is geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur. Een reparatie scheelt niet alleen in de kosten maar draagt ook bij aan een beter milieu! Voor meer info g.jordens@caleidoz.nl of tel. 0612843218

 

Dag van de Ouderen 2015

Woensdag 7 oktober organiseert de werkgroep Voorlichting weer een leuk programma voor de ouderen van Doesburg. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Dit jaar voert de werkgroep u terug naar de jaren 50, 60 en 70 en we kijken samen naar hoe het toen was. Het programma zal zeker stof tot hilariteit en nostalgie geven. Uiteraard is er weer een grote loterij met veel bruikbare prijzen.

Dit jaar is gekozen voor locatie:   De Gasthuiskerk op de Paardenmarkt. De zaal is vanaf 13.30 uur open.
Wederom hebben we Rotary Doesburg bereid gevonden een deel van de kosten op zich te nemen, zodat het programma u ook nu weer kosteloos wordt aangeboden.

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.