Oude nieuwsberichten

Mobieltje en Tablet ……. hoe werkt het?

Vanwege het succes vorig jaar is er vanaf 2 maart iedere eerste maandag van de maand een mobieltjesproject op de Linie. Het bijzondere aanmobiel dit project is dat jongeren, van scholengemeenschap het Rhedens, aan 55+ ers  instructies geven hoe met een mobieltje en/of tablet om te gaan. Zij zijn gewend om op een speelse, vanzelfsprekende manier met deze apparaten te werken.

Tijdens de Maatschappelijke stage, bedoeld voor jongeren om op vrijwillige basis kennis te maken op de werkvloer, willen ze u graag helpen met de problemen waar u tegenaan loopt bij het gebruik van uw mobiel of tablet. Ze hebben vooraf geleerd hoe ze informatie kunnen overbrengen. De leerlingen worden elk aan een deelnemer gekoppeld. Indien nodig is een vervolgafspraak mogelijk. De vrijwilligers van de computerinloop zijn ook aanwezig en staan u met raad en daad bij, een mooie combinatie waarbij u terecht kunt voor computervragen.

Het eerstvolgende mobieltjesproject is op maandag 2 maart tussen 14.00 en 16.00 uur in de Buurtacademie, de Linie 4 in Doesburg. Deelname is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Caleidoz of de Buurtacademie: tel.(0313)712 400 – email: h.denbreeker@caleidoz.nl of balie@buurtacademiedoesburg.nl. Gewoon binnenlopen mag ook. Tot dan!!

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.