Oude nieuwsberichten

Formulierenbrigade

De vrijwilligers van de formulierenbrigade helpen mensen met een laag inkomen om hun financiële situatie te verbeteren. formulierenbrigadeDe vrijwilligers komen bij u thuis en zoeken samen met u uit voor welke regelingen en voorzieningen u in aanmerking komt. Het gaat bijvoorbeeld om toeslagen, korting, kwijtschelding van lasten en belastingteruggave. Ook helpen zij met het invullen van formulieren om deze regelingen aan te vragen. De hulp is gratis en kan u veel opleveren, dus maak er gebruik van!
Radio Mozaïek heeft een filmpje gemaakt van de formulierenbrigade. De formulierenbrigade richt zich op inwoners van de gemeente Zevenaar en de gemeente Doesburg met een laag inkomen (110 – 130 % van het sociaal minimum) en met weinig of geen vermogen. Er is speciale aandacht voor ouderen, allochtonen en gezinnen met jonge kinderen.

Aanmelden
U kunt uzelf aanmelden voor een bezoek van een vrijwilliger van de formulierenbrigade via de receptie op De Linie in Doesburg. Of stuur een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar: e.vanaalten@caleidoz.nl

De formulierenbrigade wordt gecoördineerd door Caleidoz Welzijn in samenwerking met de gemeente Doesburg en STMR-Sociaal Raadsliedenwerk.

 

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.