Oude nieuwsberichten

Dagbesteding zoekt vrijwilligers

foto_handen_fade_alleDe dagbesteding van Caleidoz biedt zelfstandig wonende ouderen, met een indicatie, een stimulerend en activerend dagprogramma waarbij ook de ontmoeting en contact met anderen belangrijk zijn. Op vier dagen wordt aan gemiddeld 12 deelnemers een dagprogramma aangeboden. Het team van de dagbesteding wil haar activiteiten meer afstemmen op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers en meer keuzes bieden. Niet iedereen wil en kan hetzelfde.

Er zijn plannen om te gaan wandelen, natuur activiteiten, een mannengroep, bloem- en decoratiegroep. Doordat de activiteit kleinschalig wordt aangeboden, kan de deelnemer meer persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen. De deelnemer kan op deze manier de activiteit zo zelfstandig mogelijk uitvoeren en beleven. Om zo te kunnen gaan werken zijn er meer vrijwilligers nodig die het leuk vinden zelfstandig een activiteit te begeleiden van een klein groepje deelnemers. Daarnaast ondersteunt men de beroepskracht bij de dagelijkse zaken en begeleidt men de deelnemers tijdens het vervoer naar de dagbesteding.

We zoeken mensen met affiniteit met ouderen, en goede contactuele eigenschappen voor de maandag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9:00- 13:00 uur. Heeft u interesse en wilt u een dagdeel ons vrijwilligers team versterken, dan bent u van harte welkom.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met,

Caleidoz dagbesteding Doesburg, Marianne Groothuis.

Tel. 0313-820035

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.