Oude nieuwsberichten

Dag van de Ouderen

IesselbrassersElk jaar organiseert de werkgroep Voorlichting van Caleidoz, de eerste woensdag van oktober een speciaal middagprogramma voor alle ouderen uit Doesburg. Op 4 oktober van 14.00 uur tot 16.30 uur bent U welkom in de Gasthuiskerk in Doesburg. De ruimte gaat om 13.30 uur open.

Dankzij een bijdrage van de Rotary Doesburg wordt u weer een reuze gezellig programma aangeboden. Shantykoor de Iesselbrassers zingt een uitgebreid Nederlands, Duits en Engels Shanty en Sea songs repertoire. Liedjes die hun oorsprong vinden in de oude zeevaarderstijd. Het koor maakte vanaf 1995 onderdeel uit van het Regio Mannenkoor Doesburg, maar is inmiddels al enkele jaren volledig verzelfstandigd. De zangers en muzikanten zullen de bezoekers zeker vermaken en voor wie wil, mag natuurlijk uit volle borst meezingen. In de pauze is er een grote loterij met o.a. prijzen als tassen vol boodschappen, heerlijkheden en bruikbare spullen.

Al met al, zeker de moeite waard om woensdag 4 oktober naar de Gasthuiskerk te komen. De middag, inclusief hapjes en drankjes, wordt u gratis aangeboden. Alleen bij deelname aan de loterij betaalt u een bijdrage. Voor iedereen die slecht ter been is, is de Plusbus uiteraard inzetbaar tel 06-41917757.

 

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.