Oude nieuwsberichten

De Computer Inloop van Caleidoz

computerninloop doesburgLeuke hobby voor jong en oud.

Doesburg – De Computer Inloop van Caleidoz is er voor iedereen die belangstelling heeft voor computers. Voor de ervaren hobbyisten is het leuk om vrijwilliger te worden en de digibeten kunnen hun kennis vergroten.

In het dagelijks leven word je steeds meer geconfronteerd met computers. Je komt verwijzingen tegen als: “voor informatie zie”: en dan komt er een link naar een of andere website. Ook mailen met vrienden en familie, gegevens opzoeken op Internet, zelfs Internet bankieren en sociale media, alles heeft te maken met computers. Zowel beginners als meer ervaren computergebruikers kunnen soms even niet verder, of willen nieuwe dingen proberen. Denk dan eens aan de computer inloop van Caleidoz.

Bij de Computer Inloop zijn vriendelijke vrijwilligers beschikbaar die kunnen helpen bij vragen of iets nieuws aanleren. In uw eigen tempo en op uw niveau. Vooropleiding is niet belangrijk. Boeken hoeven niet te worden aangeschaft. Leeftijd speelt geen rol. Aanmelden en een eigen computer, laptop of tablet is ook niet nodig. (Heeft u die wel breng hem dan vooral mee) Het enige wat nodig is, is nieuwsgierigheid en durf om over de drempel te stappen.

Het is altijd gezellig en leerzaam. Binnenlopen en de sfeer proeven verplicht tot niets.

Ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Elke middag of morgen zijn er 3 vrijwilligers actief, maar 4 zou nog mooier zijn.

De Inloop van Caleidoz is te vinden aan de Linie 4 te  Doesburg.

De openingstijden zijn: maandag- en woensdagmiddag van 12:30 tot 16:00 uur en vrijdagmorgen van 9:00 tot 12:30 uur.

De kosten zijn € 1,50 en een kop koffie kost € 0,70.

E-mail: inloopdelinie@caleidoz.nl. voor meer informatie.

Caleidoz in het nieuws
  • No items found in feed URL: http://news.google.com/news/section?cf=all&ned=nl_nl&q=caleidoz. You requested 5 items.